Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın ve ivedi keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da tabir edilen bu grup bazı modellerde normal kapı koluna analog. 

Yangın bapsı ivedili çıkış derunin kullanılacaksa o gün vacip koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi gidiş takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Ayrıca yapı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük olur.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir vaziyet çabucak insanların hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya gerçek açılmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü anında bapnın haydi haydi açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kullanılan kapı fitili sinein esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim esenlanabilir.

Yanıcı gereç kucakermeyen ve cenahıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cepheıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere Yangın Merdiveni Kapısı özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı keşik otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olur.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı yerine Yangın Çıkış Kapısı yapı yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran kucakörgüsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı henüz Yangın Merdiveni Kapısı buna destelı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Report this wiki page